5 Simple Techniques For ثبت شرکت

علاوه بر شرکت­ها که به امور تجاری اشتغال دارند، قانون گذار، نهاد حقوقی خاصی را که دارای شخصیت حقوقی می­ باشد، جهت انجام اموری که جنبه غیر تجاری دارد از قبیل کارهای علمی، فرهنگی و ادبی یا امور خیریه یا خدماتی پیش بینی نموده است.

در گذشته تنها روش ثبت شرکت این بود که اشخاص به صورت حضوری به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه می کردند و از طریق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، درخواست خود را برای تاسیس شرکت ثبت می نمودند.

در این راهنمای ثبت شرکت شما را با مراحل کامل ثبتی نظیر نحوه ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکتها و چگونگی تعیین نوع شرکت، نحوه انتخاب شرکاء و سهامداران و تعداد آنها، تعیین میزان سرمایه شرکت و آورده سهامداران و بررسی سرمایه نقدی و غیر نقدی، نحوه انتخاب موضوع شرکت و بررسی موضوعاتی که نیاز به مجوز دارند و موضوعاتی که بدون مجوز به ثبت می رسند، شیوه انتخاب نام شرکت، انتخاب سمت اعضاء هیات مدیره مانند مدیرعامل و رئیس هیات مدیره و غیره، تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت انواع مختلف شرکت و امضاء و ارسال آنها به اداره ثبت شرکت ها را در چند گام ساده و بصورت کامل آشنا نموده ایم بگونه‌ای که بدون تردید با مطالعه کامل این متن، هیچ نیازی به مطالعه مقالات دیگر در زمینه ثبت شرکت و اطلاعات مورد نیاز آن نخواهید داشت. بنابراین حتماً تا انتها با ما همراه باشید.

مراحل ثبت شرکت اینترنتی در اداره ثبت شرکتها با ۹ گام دقیق✔️

فیلدهایی که در این صفحه وجود دارند باید بر این اساس پر شوند:

۲- اعلام رفع نقص پرونده (در این صورت مدارک جهت رفع نقص به نشانی شما عودت میشود)

می‌خواستم بدونم همه این مراحل ثبت تاسیس شرکت در حال حاضر با توجه به وضعیت ادارات به خاطر ویروس کرونا چقدر زمان می‌برد؟

با توجه به فعالیت بنده از انواع شرکت سهامی عام، سهامی خاص، مسئولیت محدود، شرکت تعاونی، شرکت تضامنی و … باید کدام یک از آنها را برای تأسیس شرکت خود انتخاب کنم؟؟

اساسنامه شرکت­ها دربرگیرنده نحوه اداره شرکت و اساس تشکیلات و عمل شرکت را معین می­ کند. اساسنامه شرکت را نمی­ توان بر اساس قرارداد تشریح نمود، زیرا در قرارداد رضایت کلیه طرفین قرارداد برای تصویب یا تغییر آن لازم است در صورتی که قانون تجارت، تصویب اساسنامه را به اکثریت تجویز می­ کند.

و) تعیین نام شرکت ­ای خارجی و مؤسسات غیر تجارتی در شرف ثبت سراسر کشور.

۲- مرحله بعد از پذیره نویسی و تأسیس و ثبت نهایی شرکت. در هر یک این دو مرحله برای مرجع ثبت شرکت­ها وظایفی پیش بینی شده است.

تعیین موضوع فعالیت شرکت یکی از مهمترین گام های مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها است، چرا که اگر دقت لازم را در این مورد نداشته باشید ممکن است شرکت شما اصلا ثبت نشود یا اگر ثبت هم بشود در ادامه با مشکلاتی مواجه شوید.

که در تحت چه نمره در ایران به ثبت رسیده و الا محکوم به جزای نقدی از دویست تا دو هزار ریال website خواهد شد.

نحوه ثبت شرکت در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها چگونه است؟ اگر تصمیم دارید که در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها، شرکت خود را ثبت کنید اما نمی‌دانید دقیقاً چطور باید این کار را انجام دهید ادامه راهنمای تصویری ثبت شرکت را دنبال کنید تا با مرحله به مرحله ثبت کردن شرکت در این سامانه آشنا شوید و بتوانید به راحتی شرکت مورد نظر خود را به ثبت برسانید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *